Showbiz

#detinuti #serende #george michael

George Michael, intampinat cu serenade de violatorii din inchisoare

George Michael a fost intampinat in inchisoarea Pentonville cu , cuvinte de batjocura si parodii dupa hit-urile sale, noteaza mirror.co.uk.

sexuali. Conducerea inchisorii a considerat ca starul se afla in siguranta aici, decat in alte sectiuni unde sunt inchisi infractorii mai violenti.

"Imediat cum a sosit, prizonierii au inceput sa cante o versiune ironica a piesei „ Freedom ”. Iar atunci cand l-au dus la dusuri , ei au cantat „Guilty George Has Got No Freedom”, parodiind piesa „Careless Whisper ”. El era foarte imbufnat. Purta pantalonii uniformei din inchisoare si un tricou, dar nu avea pantofi. A doua zi, de dimineata, cand usile celulelor au fost deschise, el a ramas in celula si a refuzat sa iasa", a povestit unul dintre detinuti despre prima zi de inchisoare a lui George Michael.

Cantaretul va sta doar patru zile in inchisoarea Pentonville, el urmand sa fie transferat intr-o inchisoare publica.

pentru ca a condus sub influenta drogurilor si ca a deteriorat fatada unui magazin foto din Londra. Potrivit bbc.co.uk. el va fi incarcerat doar 4 saptamani, restul pedepsei urmand sa se deruleze sub supravegherea autoritatilor.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea