Showbiz

#jalnic #sot #george clooney

George Clooney: "Sunt un sot jalnic"

George Clooney , cel mai celebru burlac de la Hollywood, spune ca este un sot “ jalnic ”.

Actorul din Up in the Air, a fost casatorit timp de patru ani (1989-1993) cu Talia Balsam, insa acum marturiseste ca nu stie cum il suporta femeile si cum se impaca cu programul sau incarcat. “Lucrez mereu si mai am si alte pasiuni in afara de actorie. Daca ma pun in locul prietenelor mele, imi dau seama ca nici eu nu m-as suporta prea mult, cum de fapt nici ele n-o fac!” a spus amuzat Clooney pentru Bang Showbiz.

“Oamenii tot incearca sa ma casatoreasca, gandindu-se ca probabil sufar pentru ca nu am o sotie. Am incercat casatoria si nu a mers. Am avut si relatii de lunga durata si toate iubitele s-au plictisit de mine pentru ca lucram tot timpul”, a adaugat George Clooney.

“Imi este frica sa ma casatoresc din nou pentru ca voi fi un sot jalnic si nu vreau sa fac pe altcineva sa sufere doar ca sa afle acest lucru”, a mai afirmat actorul in varsta de 48 de ani.

George Clooney are de ceva vreme o noua iubita in persoana italiencei elisabetta canalis, o cunoscuta prezentatoare TV.

Urmareste trailerul filmului Up in the Air pentru care George Clooney a fost nominalizat anul acesta la Globurile de Aur :


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea