Showbiz

#cutremur #puerto rico #filmari #george clooney

George Clooney si Ewan McGregor - surprinsi de cutremur

Aflati in pe platourile de filmare de la cel mai recent film la care colaboreaza, actorii George Clooney si Ewan au simtit pe pielea lor cutremurul cu magnitudinea de 6.1 pe scara Richter, produs sambata trecuta, informeaza FemaleFirst.

Actorii lucreaza in Puerto Rico la o satira anti-razboi, dar din fericire nici unul dintre staruri nu a fost ranit. Cutremurul de sambata, a fost cel mai puternic din ultimii 20 de ani care lovit statul Puerto Rico, dar nu a facut victime sau pagube importante. unui roman al jurnalistului britanic Jon Ronson despre invazia Irakului de catre Statele Unite si are in centru o presupusa unitate de elita „paranormala” numita „First Earth Battalion”. Unitatea este formata din soldati cu puteri supraomenesti, cum ar fi: trecerea prin ziduri, invizibilitate si puterea de a omori capre cu ajutorul privirii, de unde si titlul ciudat al filmului.

Pe langa Clooney si McGregor in film mai joaca Jeff Bridges si Kevin Spacey. Men Who Stare at Goats va fi lansat de abia in 2010.

Urmareste trailerul filmului Burn After Reading cu George Clooney.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea