Showbiz

#george clooney #se intoarce #spitalul de urgenta #serial tv #episoade

George Clooney se intoarce la "Spitalul de Urgenta"

Cu ceva timp in urma producatorii celebrului serial ER/ Spitalul de urgent sperau ca George Clooney , starul seriei TV sa revina in cateva episoade . Si iata ca vedeta din Ocean’s Eleven nu s-a lasat rugata prea mult, acceptand sa revina in serialul care l-a facut faimos, anunta WENN.com

Saptamana aceasta, George Clooney incepe filmarile pentru viitoarele episoade din Spitalul de Urgenta . O sursa a afirmat ca postul NBC a decis sa realizeze inca trei episoade din serialul medical, iar motivul producatorilor este Clooney .

Actorul a jucat in serial intre 1994 si 2000 rolul carismaticului doctor Doug Ross, tatal fetitelor gemene ale personajului Carol Hathaway interpretat de Julianna Margulies. Insa, oficialii de la NBC nu au dorit sa confirme faptul ca George Clooney va filma incepand de joia aceasta cateva episoade pentru Spitalul de Urgenta.

Cel mai recent film in care joaca George Clooney este comedia neagra in regia fratilor Cohen, Burn After Reading. Urmareste trailerul filmului.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea