Showbiz

#george clooney #agent #film #the men who stare at goats #jedi

George Clooney - luptator Jedi intr-un nou film

Trailerul noului film cu George Clooney si Ewan McGregor , The Men Who Stare at Goats , a fost lansat pe internet, astfel incat cinefilii pot vedea ce-i asteapta in noiembrie cand va avea loc premiera oficiala a peliculei, scrie aceshowbiz.com.

In film, Ewan McGregor interpreteaza rolul unui reporter, Bob Wilton, aflat in cautarea unei povesti care sa-l scoata din anonimat, cand il intalneste pe Lyn Cassady, un agent special care pretinde ca face parte dintr-o armata secreta antrenata de guvernul SUA pentru a folosi tehnici paranormal impotriva inamicilor.

Hotarat sa afle adevarul despre afirmatia lui Cassady, Wilton il insoteste pe agent in ultima sa misiune si intra astfel intr-o aventura pe care nu si-a imaginat-o vreodata.

The Men Who Stare at Goats este o comedie neagra bazata pe intamplari reale relatate in cartea cu acelasi nume scrisa de Jon Ronson.

George Clooney este Cassady, Jeff Bridges este Django, in timp ce Kevin Spacey il intruchipeaza pe Hooper. Regizat de Grant Heslov, The Men Who Stare at Goats, va fi lansat in SUA pe 6 noiembrie.

Urmareste trailerul filmului The Men Who Stare at Goats:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea