Showbiz

#thriller #sf #book of eli #denzel washington #gary oldman

Gary Oldman si Denzel Washington - intr-un SF post-apocaliptic

Gary Oldman va juca un rol principal in thriller-ul SF The Book of Eli . Noul film reprezinta revenirea actorului britanic la rolurile negative care i-au adus celebritatea, informeaza Variety.

In The Book of Eli , Oldman va aparea alaturi de Denzel Washington. Filmul spune povestea lui Eli (Washington) care trebuie sa lupte intr-o America dintr-un viitor post- apocaliptic pentru a apara o carte sacra despre care se crede ca ar putea contine cheia pentru salvarea omenirii.

Gary Oldman va fi Carnagie, conducatorul despotic al unui oras din viitor, guvernat de mizerie si faradelegi. Carnagie vrea cu orice pret sa puna mana pe cartea aparata de Eli.

The Book of Eli este regizat de Albert si Allen Hughes (From Hell), iar filmarile vor demara in februarie 2009 in New Mexico. Productia urmeaza sa fie lansata oficial in ianuarie 2010.

Cel mai recent film in care a jucat Gary Oldman este The Dark Knight unde a interpretat rolul detectivului Gordon, un aliat al lui Batman.

Urmareste trailerul filmului The Dark Knight.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea