Showbiz

#gary oldman #sag #premiu #heath ledger #cavalerul negru #oscar #the dark knight

Gary Oldman: "Am fost rugat de familia lui Heath sa ridic premiul"

Actorul Gary Oldman a declarat recent intr-un interviu ca familia lui Heath Ledger l-a rugat sa ridice premiul oferit de screen actors guild regretatului actor, informeaza femalefirst.co.uk.

Gary Oldman a jucat alaturi de Heath Ledger in blockbuster-ul verii trecute, The Dark Knight, iar rolul interpretat de Heath, The Joker, i-a adus acestuia o multime de premii post-mortem.

"Am fost sunat de familia lui Heath si rugat sa ridic premiul in numele lui in caz ca va castiga. Am luat masa cu ei in oras si ne-am inteles foarte bine.”

"Sunt cuprins de emotii. A fost un actor extraordinar, cu un talent extraordinar si a fost minunat ca ati apreciat si onorat acel talent in aceasta seara”, a declarat Oldman pentru Access Hollywwod.

Ledger a murit accidental, la inceputul anului 2008, dupa ce a amestecat din greseala mai multe tipuri de medicamente. Actorul nu a apucat sa vada filmul The Dark Knight in intregime. Pelicula a dominat box office-urile din intreaga lume pe tot parcursul verii si a generat incasari de aproape un miliard de dolari.

Filmul a fost nominalizat la opt premii Oscar, printre care pentru " cel mai bun actor intr-un rol secundar", " cinematografie ", "machiaj" si " efecte speciale ". Multi se asteptau ca filmul sa fie nominalizat si la categoria "cel mai bun film".

Urmareste trailerul filmului The Dark Knight

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea