Showbiz

#romania #gary moore #festival #electro #alte-genuri #rock

Gary Moore concerteaza pentru prima oara in Romania (VIDEO)

Legendarul chitarist Gary Moore va concerta pentru prima oara la Bucuresti in vara acestui an, in cadrul festivalului Ciuc Summer Fest 2010.

Festivalul va avea loc in perioada 16-18 iulie, pe stadionul Iolanda Balas Soter. Tot pe afisul festivalului va figura si trupa Faithless.

Organizatorii evenimentului promit ca vor aduce cu ocazia acestui festival si alti artisti internationali de top, ale caror nume vor fi facute publice in curand.

Biletele pentru fiecare zi a festivalului Ciuc Summer Fest respectiv 16, 17 si 18 iulie, vor putea fi achizitionate online de pe myticket.ro incepand de astazi, 4 martie, si din reteaua magazinelor Diverta incepand de saptamana viitoare, la diferite categorii de pret in functie de distanta fata de scena: 90 lei, 160 lei si 220 lei.

Moore
este un artist cunoscut prin stilul sau imprevizibil, un melanj de rock, jazz, blues si country, de la riff-uri traditionale de electric blues pana la hard rock sau heavy metal. Piese precum „Parisienne Walkways", "Out in the Fields ", "Empty Rooms", "Over the Hills and Far Away", "Wild Frontier", "Still Got the Blues (For You)" sau "Story of the Blues" au facut istorie in interpretarea lui Gary Moore, artistul fiind considerat si astazi unul dintre cei mai talentati chitaristi si interpreti ai tuturor timpurilor.

Gary Moore trebuia sa cante la Bucuresti pe 10 iulie 2004, insa cu doar o zi inainte de show-ul de la Arenele Romane managerul sau a anuntat ca spectacolul nu va avea loc. Motivul? Chitaristul a suferit o dureroasa inflamatie a unui deget de la mana.

"Still Got The Blues"



"Over The Hills And Far Away"

"Empty Rooms"



"Friday On My Mind"

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea