Showbiz

#dance #cheeky girls #gabriela irimia #jaf #furt #hoti #casa #locuinta #marea britanie #monden

Gabriela (Cheeky Girls) calcata de hoti

Gabriela Irimia , una dintre gemenele trupei Cheeky Girls , a fost pradata. Locuinta sa din Cheshire, Marea Britanie, a fost sparta de hoti, desi atat ea cat si iubitul ei, Nick Zapolski erau in casa, informeaza dailymail.co.uk.

Potrivit informatiilor date de politia britanica , jefuitorii au patrus in casa Gabrielei dimineata, pe data de 11 aprilie 2009 .

Iubitul cataretei a declarat ca atat el cat si prietena lui au dormit in timp ce hotii i-au lipsit de un autoturism Audi A6, o camera video , un iPod si un laptop.

"Am vazut ca ne disparuse camera video, iar apoi am vazut ca disparuse si masina de pe trotuar", a precizat Nick Zapolski. "Am fost destul de marcati de acest jaf, deoarece ne intrebam ce s-ar fi putut intampla daca ne-am fi trezit si ne-am fi luptat cu hotii", a completat acesta.

Dupa ce a avut o relatie cu parlamentarul liberal-democrat Lembit Opik, Gabriela Irimia s-a cuplat cu Nick Zapolski, in varsta de 26 ani cu care traieste intr-o casa din Alderley Edge, in comitatul Cheshire, Marea Britanie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea