Showbiz

#scurtmetraj #fetival international #future shorts

Future Shorts vine in Romania

Festivalul international de scurtmetraje Future Shorts 2008-2009, va incepe vineri, 10 octombrie, la Bucuresti, iar proiectiile vor avea loc la Galeriile Artexpo din cadrul Teatrului National Bucuresti.

Future Shorts ofera cineastilor romani sansa de a-si promova productiile prin cea mai mare platforma internationala.

Pe parcursul acestui an, dar si anul viitor, Future Shorts va continua cu alte evenimente originale in Bucuresti, Cluj, Timisoara si Iasi.

In cadrul evenimentului de lansare, vor fi proiectate cateva dintre cele mai apreciate scurtmetraje premiate la Oscar , Cannes , sau Berlin. Selectia include Hotel Chevalier, comedia regizata de Wes Anderson, cu Natalie Portman in rolul principal.

De asemenea, vor fi proiectate in premiera si sectiuni din Cinematic Orchestra - To Build a Home, videoclipul lui Gnarles Barkley, un film din colectia DVD Adventures in Short Film si I Love Sarah Jane - cel mai de succes scurt metraj din cadrul festivalului din Australia.

Printre invitatii la deschidere se numara Ada Solomon si Tudor Giurgiu, care vor impartasi publicului din experienta personala si le vor vorbi tinerilor despre cum au inceput sa lucreze in industria filmului si cum s-au consacrat, oferindu-le astfel artistilor aflati la inceput de drum sfaturi si idei importante.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea