Showbiz

#scurtmetraj #film #herastrau #future shorts

Future Shorts - Noaptea lunga a filmelor scurte

Festivalul international de scurtmetraje Future Shorts lanseaza in aceasta vara primul maraton anual dedicat exclusiv scurtmetrajelor, Noaptea lunga a filmelor scurte. Evenimentul incepe vineri, 26 iunie, de la ora 21.00 si se desfasoara la Teatrul de Vara din Herastrau.

In Romania nu exista niciun spatiu in care publicul sa poata urmari exclusiv scurtmetraje. Future Shorts Romania reprezinta una dintre alternativele asteptate. noaptea lunga a filmelor scurte isi propune sa devina o sarbatoare anuala a cinefililor dornici sa vada cele mai noi filme scurte sau pelicule de colectie recomandate de tineri cineasti.

Pe 26 iunie, Future Shorts vine cu o serie de filme exceptionale, atat din colectia internationala Future Shorts, cat si din colectiile festivalurilor Animest si TIFF. Pe ecranul amfiteatrului vor putea fi vazute filme de fictiune, animatii recente si pelicule clasice de referinta.

Cei mai indragiti regizori romani din noul val vin la Noaptea Lunga pentru a introduce scurtmetrajele lor favorite, din toate timpurile. Printre ei se numara Corneliu Porumboiu, Cristian Mungiu, Tudor Giurgiu, Cristi Puiu sau Radu Jude. Maria Dinulescu, una dintre cele mai de succes actrite ale momentului, se va afla pe scena amfiteatrului in calitate de prezentatoare. Scurtmetraje marca Future Shorts pot fi urmarite si pe m.futureshorts.ro.

Muzica live si zona Lounge cu racoritoare si gustari din apropierea Lacului Herastrau intregesc atmosfera fresh&funk a primului eveniment din seria Noaptea lunga a filmelor scurte.
 
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea