Showbiz

Future Shorts - lansare in Romania pe 24 aprilie

Future Shorts, cea mai mare retea de scurtmetraje din lume, se lanseaza in Romania pe 24 aprilie, cu o serie de proiectii si o petrecere la care sunt invitati, printre altii, producatoarea Ada Solomon si regizorii Radu Jude si Tudor Giurgiu.

Organizatorii anunta ca printre scurtmetrajele ce vor fi proiectate la acest prim eveniment din cadrul Future Shorts se numara, Sentimental Journey, in regia lui Nagi Joda (Japonia), She loves me, she loves me not, regizat de Jamie Rafn ( Marea Britanie) si On s'embrase, regizat de Pierre Olivier (Franta).

La editiile viitoare ale Future Shorts vor putea fi prezentate si scurtmetraje romanesti, iar realizatorii romani isi pot inscribe filmele pe site-ul futureshorts.com. Urmatorul eveniment de acest gen va avea loc pe 22 mai, tot la Bucuresti, iar pe 24 mai va fi organizata prima proiectie in afara capitalei, la Timisoara.

Platforma Future Shorts a fost lansata in 2003, in Marea Britanie si le-a permis producatorilor de film sa faca parte din cea mai cuprinzatoare Retea de distributie si expunere din intreaga lume. Future Shorts este cunoscut in industria cinematografica si presa de specialitate ca un festival de nisa, care are loc lunar in diferite locatii din lume. Pana in prezent, numarul tarilor care fac parte din retea se ridica la 25, iar cel al participantilor la 15.000 pe luna.


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea