Showbiz

#alte-genuri #fuego #turneu #concert #colind #decembrie #craciun #muzica #constanta

Fuego merge cu colindul la Constanta

Fuego, unul dintre interpretii favoriti ai publicului din Constanta, va sustine un concert in acest oras, pe data de 11 decembrie . Evenimentul va avea loc in sala Casei de Cultura a Sindicatelor, incepand cu ora 19.00.

„Colind la poarta raiului”, cum se intituleaza acest spectacol, face parte din turneul national in care va porni Fuego pe 3 decembrie.

Prima oprire pe care o va face artistul este la teatrul „ Mihai Eminescu ” din Botosani, pe data de 3. Seria concertelor se va desfasura pana pe 14 decembrie.

La Constanta, Fuego va concerta acompaniat de orchestra din care fac parte: George Parang, Cristian Popa , Marius Popescu si Sergiu Sovaiala.

Pretul unui bilet pentru acest spectacol este de 50 lei. Tichetele pot fi achizitionate de la agentia Casei de Cultura a Sindicatelor.

Pe numele sau adevarat Paul Surugiu, Fuego este unul dintre unul dintre cei mai indragiti interpreti de muzica usoara , dar si de muzica etno, pop, dance si populara.

Debutul sau a avut loc in urma cu 15 ani, pe scena festivalului de la Mamaia. In 1999 artistul a semnat cu casa de discuri Alpha Sound. Primul album lansat de Fuego, “Toata lumea danseaza”, a aparut pe piata in anul 2000.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea