Showbiz

#four christmases #bolt #twilight #sua #america #box office

Four Christmases conduce box office-ul american

Filmul four christmases, cu Reese Witherspoon si Vince Vaughn , se afla pe primul loc in box office-ul american, cu incasari de peste 30 de milioane de dolari.

Four Christmases prezinta povestea unui cuplu nevoit sa faca un adevarat tur de forta pesntru a vizita toti cei patru parinti divortati si recasatoriti cu alte persoane. Intr-o singura zi, ei trebuie sa ajunga de la o reuniune de familie la alta, amintindu-si de spaimele copilariei si de suferintele adolescentei si punand la indoiala pentru prima data viitorul lor impreuna.

Pe locul al doi in clasament urca productia animate Bolt, cu incasari de 26,5 milioane de dolari, urmata de filmul cu vampiri Twilight, 26,3 milioane de dolari.

Quantum of Solace coboara pe pozitia a patra, cu 19,5 milioane de dolari, iar pe locul cinci intra drama Australia, cu Nicole Kidman si Hugh Jackman in rolurile principale, cu 14,8 milioane de dolari.

Intreg box office-ul american

Four Christmases - 31.1 mil
Bolt - 26.6 mil
Twilight - 26.3 mil
Quantum of Solace - 18.8 mil
Australia - 14.8 mil
Madagascar 2 -  14.2 mil
Transporter 3 - 12.1 mil
Role Models - 5.19 mil
The Boy in the Striped Pyjamas - 1.7 mil
Milk - 1.45 mil

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro 

Urmareste trailerul filmului Four Christmases

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea