Showbiz

#divort #sandra bullock #jesse james

Fostul sot al lui Sandra Bullock pregateste o carte despre casnicia lor

Jesse James , fostul sot al lui Sandra Bullock , pregateste o carte cu dezvaluiri despre casnicia lor, care s-a incheiat anul trecut.

Dupa o casatorie de 5 ani, Sandra Bullock a intentat anul trecut procesul de divort, la o luna de zile dupa ce au fost publicate detalii despre numeroase aventuri ale sotului ei, Jesse James.

Jesse James vrea sa lanseze cartea, intitulata "American Outlaw", pana la sfarsitul anului. Volumul ar putea contine dezvaluiri care sa nu fie pe placul actritei, mai ales ca ea a refuzat sa comenteze detalii despre divort sau viata ei personala in ultimul an.

Fostul sot al lui Sandra Bullock este acum logodit cu specialista in tatuaje Kat Von D .

Sandra Bullock va participa in luna martie la ceremonia de decernare a premiilor Oscar, dupa ce anul trecut a castigat statueta pentru "Cea mai buna actrita intr-un rol principal".

"Anul trecut, Oscarurile au fost o experienta dulce-amaruie din cauza divortului, insa este hotarata sa nu lase viata personala sa-i afecteze cariera", a explicat o sursa apropiata citata de Showbizspy.com. Sandra Bullock va participa singura la premiiler Oscar din acest an si ar putea chiar prezenta castigatorul la una dintre categorii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea