Showbiz

#actrita #film #hollywood #cinema #megan fox

Fostii colegi de pe platoul "Transformers" o ataca pe Megan Fox: "E o proasta!"

Megan Fox si-a luat-o de la fostii sai colegi de munca dupa ce l-a criticat pe regizorul seriei “ Transformers ”.

Superba actrita a dat un interviu recent in care a tinut sa specifice ca Michael Bay este un “Hitler” atunci cand vine vorba de munca. Megan a spus ca regizorul incearca sa para dur pe platourile de filmare doar pentru ca in viata de zi cu zi nu se descurca in situatiile sociale. Tocmai de aceea afiseaza acea atitudine de Hitler fata de actorii sai.

Se pare insa ca asocierea pe care a facut-o actrita cu Hitler in ceea ce-l priveste pe Bay, i-a enervat peste masura pe cativa dintre fostii sai colegi de platou. Acestia sunt de parere ca vedeta a gresit foarte mult atunci cand l-a facut de ras pe celebrul regizor, avand in vedere ca el a scos-o din anonimat pe aceasta. Tocmai de aceea baietii si-au gandit sa-i dea o lectie infumuratei actrite. Intr-o scrisoare deschisa , colegii au facut cateva referiri rautacioase la adresa lui Megan.

"Oau! O a doua Angelina Jolie. Dar stai! Megan nu e o a doua Angelina pentru ca Angelina e o profesionista. Ceea ce nu se compara cu experienta dureroasa de a lucra cu o proasta ca Megan", se arata in scrisoare.

Un alt motiv pentru care acestia sunt suparati pe Megan este ca nu are maniere . Se pare ca Megan Fox nu stia sa-si salute colegii de pe platou, motiv pentru care nimeni nu o mai saluta. Mai mult de atat, acestia sunt de parere ca starul din Transformers are aere de diva, desi nu este talentata ca artista. In plus, fostii colegi au tinut sa-i dea un sfat acesteia: "Avand in vedere ca nici macar nu stie cine este Hitler, ar fi mai indicata o cariera in industria porno".

Megan Fox nu a dorit sa comenteze nimic referitor la aceasta scrisoare care de altfel este anonima. Insa, Michael Bay care, neintentionat a pornit tot conflictul, a luat atitudine. Regizorul a declarat ca afirmatiile socante facute de Fox fac parte din farmecul ei, astfel ca nu poate sa-i poarte pica.

Urmareste trailer-ul filmului Transformers:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea