Showbiz

#nastere #copil #samantha burke #jude law

Fosta iubita a lui Jude Law i-a facut o fetita

Fosta iubita a lui Jude Law , cu care acesta a avut o relatie in timpul filmarilor la pelicula Sherlock Holmes, a nascut in aceasta saptamana o fetita pe care a numit-o Sophia, informeaza aceshowbiz.com.

Samantha Burke a adus pe lume zilele acestea o fetita, cel de-al patrulea copil al lui Jude Law. Un reprezentant al actritei a confirmat acest eveniment. Fetita, pe nume Sophia, s-a nascut pe 22 septembrie si a avut o greutate de 2,600 kilograme. Mama si copilul se simt foarte bine.

"Samantha Burke este foarte fericita ca are o fetita frumoasa si sanatoasa", a declarat reprezentantul.

Acesta nu a dezvaluit insa nimic despre Jude Law sau despre prezenta acestuia la spital. Nici reprezentantii actorului nu au emis niciun comunicat in aceasta privinta.

In luna iulie a acestui an, purtatorii de cuvant ai lui Jude Law au confirmat ca fosta iubita a acestuia, pe care a intalnit-o pe platoruile de filmare ale peliculei Sherlock Holmes, este insarcinata cu copilul sau.

" Jude Law nu mai este impreuna cu Samantha Burke, insa intentioneaza sa fie parte din viata copilului sau. Aceasta este o problema personala si nu vom mai face alte declaratii", au spus la aceea vreme reprezentantii actorului.

Sophia este cel de-al patrulea copil al lui Jude Law. Actorul in varsta de 36 de ani mai are trei copii cu fosta sotie, Sadie Frost.

Urmareste trailerul filmului Sherlock Holmes, cu Jude Law:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea