Showbiz

#michael jackson #muzica #pop #deces #regele pop #custodie #copii

Fiul nelegitim al Regelui Pop primit cu bratele deschise de familia Jackson

Omer Bhatti , cel despre care se spune ca ar fi cel de-al 4-lea fiu al lui Michael Jackson, a avut parte de o primire calduroasa in sanul familiei Jackson, potrivit contactmusic.com.

Informatia potrivit careia norvegianul ar fi sange din sangele Regelui Pop au aparut dupa memorialul desfasurat pe 7 iulie. Atunci, Omer a stat alaturi de famila Jackson in primul rand, langa ceilalti copii ai artistului – Prince Michael I, Paris si Blanket .

Avand in vedere ca asemanarea dintre Omer si megastar este izbitoare, clanul Jackson a acceptat cu usurinta ideea conform careia acesta ar fi fiul lui Michael.

"Daca Omer este fiul lui, nu vom nega acest lucru. Va primi aceeasi iubire si aceeasi atentie ca Prince, Paris si Blanket. Nu pot spune cu exactitate daca este al lui Michael, dar l-am vazut pe acest pusti pe langa el"
, a declarat jermaine jackson, fratele lui Michael.

Tanarul in varsta de 25 ani, de profesie dansator, ar fi rezultatul unei aventuri de o noapte pe care Michael ar fi avut-o in 1984 cu o femeie pe nume Pia Bhatti. Pentru a inlatura orice indoiala asupra originii sale, Omer va face un test ADN .

Bhatti a fost vazut alaturi de Michael pentru prima data in 1996, ca mai apoi tanarul sa locuiasca o perioada de timp la Neverland , impreuna cu mama lui, care lucra ca dadaca si menajera.

Jermaine Jackson - Smile (Tribute to Michael Jackson)

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea