Showbiz

#marele premiu #toronto #festival #film #cinema

Filmul produs de Oprah Winfrey a castigat marele premiu la Toronto

Pelicula " Precious ", produsa de vedeta de televiziune Oprah Winfrey, a castigat marele premiu al Festivalului International de Film de la Toronto , informeaza presa internatioanala.

Precious spune povestea unei tinere, originara din cartierul american Harlem care sufera numeroase abuzuri , dar care reuseste sa scape din acest loc rau famat. Filmul a avut premiera in luna ianuarie a acestui an si va fi lansat in cinematografe in noiembrie.

premiul criticilor de film de la festivalul de la Toronto a fost castigat de productia indiana The Man Beyond the Bridge si de filmul fratuzesc Hadewijch.

Premiul pentru cel mai bun documentar a revenit filmului The Topp Twins, produs in Noua Zeelanda, care spune povestea unui cuplu de lesbiene, cantarete de muzica country.

Festivalul International de Film de la Toronto a ajuns la editia cu numarul 34 si s-a desfasurat in perioada 10 - 19 septembrie.

Urmareste trailerul filmului Precious


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea