Showbiz

#bucuresti #film festival #indonezia

Filmul Indonezian soseste la Bucuresti

Ministerul Culturii si Cultelor, impreuna cu Ambasada Republicii Indonezia la Bucuresti, organizeaza Saptamana Filmului Indonezian, care va avea loc la Centrul National de Arta Tinerimea Romana, in perioada 23 - 25 octombrie.

Pe 23 octombrie, va fi proiectat filmul Denias, Singing on the Cloud , de John de Rantau. Acest film a fost propunerea Indoneziei la premiile Oscar din 2007, la categoria "Cel mai bun film strain ."

Denias, Singing on the Cloud prezinta povestea unui fiu de fermier din Papua, pe nume Denias. Acesta isi doreste foarte mult sa mearga la scoala dar, pentru ca nu poate fi acceptat intr-o scoala publica, incearca sa studieze in felul sau.

Pe 24 octombrie va rula filmul Get Married, de Hanung Bramantyo. Pelicula prezinta o poveste amuzanta despre pretendentii unei tinere, Mae, asupra careia parintii exercita presiuni pentru a-si gasi un sot.

Pe 24 si 25 octombrie intrarea la porectii este libera, iar in seara de deschidere accesul se va face pe baza de invitatie.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea