Showbiz

#festival de film #sundance #castigator #drama #push

Filmul cu Mariah Carey - marele castigator la Sundance

O drama despre o adolescenta insarcinata este marele castigator al Festivalului de Film Independent de la Sundance. In film joaca si cantareata Mariah Carey in rolul unei asistente sociale care se ocupa de cazul adolescentei, iar prestatia divei a fost laudata de criticii prezenti la eveniment, anunta Variety.

Push/Razbate, bazat pe romanul lui Sapphire, despre o adolescenta analfabeta si obeza din Harlem, care ramane insarcinata dupa ce a fost violata de concubinul mamei ei, a castigat trei premii la gala de inchidere a Festivalului de la Sundance (Utah, SUA).

Filmul a fost desemnat “cea mai buna drama americana” atat de juriul festivalului, cat si de public. Actrita Mo’Nique, cunoscuta mai ales pentru spectacolele sale de stand-up comedy, a primit premiul special al juriului pentru interpretarea sa in rolul mamei adolescentei cu probleme.

Push, film regizat de Lee Daniels, a devenit astfel unul dintre cele sase filme care au fost recompensate cu trei premii in istoria de 25 de ani a Festivalului organizat de actorul american Robert Redford.

Filmul We Live in Public a castigat premiul juriului pentru “cel mai bun documentar american”, in timp ce premiul publicului la aceeasi categorie a revenit productiei The Cove. Filmul chilian The Maid a primit premiul juriului pentru “cea mai buna drama straina”, iar An Education – ecranizarea romanului omonim al scriitorului britanic Nick Hornby , a primit premiul publicului la aceeasi categorie.

 


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea