Showbiz

Filme romanesti la Zilele Filmului European la Praga

Intre 17 si 29 aprilie, Romania va participa la Zilele Filmului European la Praga cu filmele California Dreamin' (nesfarsit), legaturi bolnavicioase si Ingerul Necesar.

Programul proiectiilor filmelor romanesti:

California Dreamin' (nesfarsit) - 24 aprilie - 20.30 si 26 aprilie - 21.00.

Legaturi bolnavicioase – 22 aprilie - 19.00.

Ingerul necesar – 18 aprilie - 17.00.

Cu aceasta ocazie vor fi invitati la Praga doamna Manuela Cernat, critic si istoric de film, pedagog al UNATC Bucuresti, domnul Tudor Giurgiu (regizorul filmului Legaturi bolnavicioase) si domnul Andi Vasluianu (interpret al unuia dintre personajele principale din California Dreamin' (nesfarsit) ), anunta Institutul Cultural Roman Praga.

Filmul lui Cristian Nemescu,California Dreamin' (nesfarsit), a primit anul trecut la Cannes Marele premiu la sectiunea Un certain regard si detine, pe langa acesta, un palmares impresionant. Iar Ingerul necesar, in regia lui Gheorghe Preda, a primit luna aceasta mai multe nominalizari la premiile Gopo , distinctii oferite de industria romaneasca de film.

Trailer Ingerul necesar


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea