Showbiz

#cinema #film #festival #sarajavo #corneliu porumboiu

Filme romanesti la Sarajevo

Festivalul de Film de la Sarajevo incepe, astazi, in capitala Bosniei cu proiectia peliculei romanesti " Amintiri din Epoca de Aur ".

Sapte filme romanesti vor rula la festivalul din Sarajevo, dintre care lungmetrajele Felicia, inainte de toate (regia Razvan Radulescu si Melissa de Raaf ) si Constantin si Elena (regia Andrei Dascalescu) fac parte din competitia oficiala, in timp ce pelicula O familie (regia Emanuel Parvu) intra in competitia scurtmetrajelor.

Premiatul de la Cannes Politist, adjectiv (regia Corneliu Porumboiu) si Cea mai fericita fata din lume (regia Radu Jude) vor fi proiectate in sectiunea InFocus, iar scurtmetrajul Renovare (regiza Paul Negoescu) va fi prezentat in cadrul sectiunii Short-New Talents.

Corneliu Porumboiu este presedintele juriului Festivalului de Film de la Sarajevo care a ajuns la editia cu numarul 15 si se va desfasura in perioada 12 - 20 august 2009.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea