Showbiz

#sequel #film #clive owen #sin city

Filmarile la Sin City 2 incep in 2010

Filmul Sin City 2 va incepe productia in 2010. Vestea a fost lansata de Clive Owen , informeaza aceshowbiz.com.

Actorul a facut aceasta declaratie in timpul unei conferinte de presa din cadrul festivalului de film de la Toronto, unde Clive Owen isi promoveaza cel mai recent film, The Boys Are Back.

"Am auzit ca filmarile vor incepe la anul. Am auzit chestia asta de la cineva de incredere", a declarat Clive Owen atunci cand a fost intrebat daca exista posibilitatea unui sequel Sin City.

Povestea din Sin City 2 este adaptarea pentru marile ecrane a romanului lui Frank Miller, A Dame to Kill For. Romanul spune povestea lui Dwight McCarthy, care este interpretat de Clive Owen. Regizorul Robert Rodriguez a declarat recent ca un sequel Sin City va combina elemente vechi ale filmului cu unele idei inovative ale lui Miller.

Robert Rodriguez va regiza acest film, iar din distributie vor mai face parte si Rosario Dawson, Jessica Alba, Brittany Murphy, Mickey Rourke si Michael Clarke Duncan. Data de lansare nu a fost dezvaluita, insa ar putea avea loc tot in 2010.

Urmareste trailerul filmului Sin City:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea