Showbiz

#the pixels #celelalte cuvinte #altar #vita-de-vie #autostrada soarelui #bucharest rock arena #festival #rock

Festival rock pe Autostrada Soarelui

Un nou festival rock isi face loc in agenda evenimentelor muzicale ale anului. Festivalul bucharest rock arena va avea loc pe 30 si 31 mai, la kilometrul 15 de pe Autostrada Soarelui, se anunta intr-un comunicat remis de organizatorii evenimentului.
 
Timp de 2 zile, pe o suprafata de aproximativ 200.000 m.p., peste70000 de spectatori vor asista la un maraton rock, pana in prezent anuntandu-si participarea urmatoarele trupe romanesti : Celelalte CuvinteVita de VieAltarAB4, Grimus, The Pixels, The Moood si Persona.

Fiecare seara se va incheia cu sustinerea a cate unui concert de catre doua formatii rock de referinta in industria muzicala internationala. Deocamdata organizatorii nu au anuntat numele celor 2 formatii.

Biletele sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta din Bucuresti si din tara si pe www.ticketpoint.ro, la urmatoarele categorii de preturi, in functie de dispunerea fata de scena : 
 
-100 Ron – zona C
-200 Ron – zona B
-400 Ron – zona A (langa scena)
-800 Ron - VIP
 
Biletele se pot achizitiona numai sub forma de abonament pentru ambele zile de festival (30 si 31 mai 2009 ). Accesul copiilor sub 6 ani este interzis.
 
Organizatorii au anuntat ca vor pune la dispozitia publicului curse directe de autobuz  ce vor circula pe pe ruta Dristor  –Bucharest Rock Arena si retur.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea