Showbiz

#fergie #droguri #dependenta

Fergie - dependenta de ecstasy

Fergie , solista trupei Black Eyed Peas , a declarat ca ii placea la nebunie sa consume ecstasy, informeaza showbizspy.com.

Cantareata, care a recunoscut ca era un consumator inrait de droguri periculoase in adolescenta , a declarat recent ca prima experienta de acest fel a fost cu ecstasy, iar apoi a trecut si la droguri mai puternice.

"Am inceput cu ecstasy. Imi placea la nebunie ecstasy. Chiar imi placea mult. La inceput a fost nemaipomenit. Metamfetaminele sunt cele mai groznice. Te ruineaza", a declarat Fergie despre problemele ei cu drogurile.

Fergie, pe numele sau adevarat Stacy Ann Ferguson, a dezvaluit recent ca isi doreste sa faca un copil, insa nu cand este in turneu. "Nu voi ramane insarcinata in timpul turneului. Intotdeauna am spus asta. Momentan, ma concentrez asupra acestui turneu, insa eu si Josh ne dorim foarte tare un copil", a declarat Fergie.

Fergie feat Ludacris - Glamorous:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea