Showbiz

#elton john #concert #bataie #scandal #pop

Femeile se trag de par la concertele lui Elton John

Doua femei s-au incaierat in timpul unui concert sustinut de Elton John , saptamana trecuta, la Monaco, scrie contactmusic.com.

Cearta a pornit dupa ce in fata unei femei in varsta de 70 de ani s-a asezat o alta, mult mai tanara. Cum aceasta din urma i-a luat toata vizibilitatea spre scena, persoana mai in varsta nu a fost dispusa sa accepte, asa ca a inceput un mic razboi.

“Cand tanara blonda s-a intors, femeia de 70 de ani a apucat-o de par si i-a smuls o suvita groasa ”, a declarat un martor pentru ziarul american New York Post.

Cele doua femei au inceput sa se palmuiasca si sa se loveasca cu picioarele. A fost nevoie de interventia agentilor de paza pentru ca ordinea sa fie restabilita.

Partea amuzanta este ca Elton John era cu ochii pe fanele sale, insa nu a facut nicio remarca, continuand sa cante piesa “Tiny Dancer”, de parca nimic nu s-ar fi intamplat.

Citeste si

Elton John la Bucuresti - show de nota 20 (FOTO+VIDEO)

Elton John in editie limitata

Elton John: "Iisus Hristos era homosexual"

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea