Showbiz

#pop #indie folk #cantareata canadiana #muppets #feist #canada

Feist canta "1234" cu papusile Muppets

Cantareata canadiana Feist , cunoscuta in mod special pentru piesa „1234”, ce a ilustrat promo-ul de la iPod Nano, a inregistrat cu papusile Muppets o noua versiune a clipului „1234”, in care invata copii sa numere.

 

Feist a dominat Gala Juno Awards, castigand 5 premii: Artist of the Year, Single of the Year, Album of the Year, Pop Album of the Year si Songwriter of the Year.

Feist invitata la show-ul pentru copii, Sesame Street  

Celebra revista time a clasat-o pe locul 2 in topul celor mai bune piese ale anului 2007, iar acum a fost invitata in emisiunea pentru copii Sesame Street.

 

Fiest a interpretat in cadrul acestui show cea mai cunoscuta piesa a sa, „1234”, intr-o versiune adaptata special pentru a-i invata pe micutii spectatori sa numere pana la 4.

 

De asemenea si clipul piesei a suferit modificari, pastrandu-si insa paleta vie de culori, adaugand in schimb prezenta indragitelor papusi Muppets.

 

Episodul inregistrat impreuna cu Feist, ce va deschide seria cu numarul 39, va avea premiera in Statele Unite cat si in Canada, pe data de 11 august.

 

Pe 25 iulie, Feist poate fi vazuta in Bryant Park, New York, la Good Morning American`s Summer Concert, cand va interpreta piesele „I Feel It All” si „Sealion”.

Feist si-a castigat celebritatea cu "1234"  

Feist este o artista canadiana, ce si-a facut debutul muzical in cadrul trupei Broken Social Scene. A cunoscut insa celebritatea prin cariera solo cladita pe baza piesei „1234”, ce i-a adus artistei o gama bogata de premii.  

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea