Showbiz

#romania #actiune #masini #film #paul walker #vin diesel #piese originale #furios si iute #fast and furious 4 #box office

Fast and Furious 4 apasa acceleratia in box office

Filmul fast and furious 4, care ii readuce sub aceeasi capota pe Vin Diesel si Paul Walker dupa succesul din 2001 – The Fast and The Furious, a demonstrat ca poate fi mare si tare in box office -ul romanesc, primind peste 25 de mii de spectatori in weekend.

Daca in Statele Unite a incasat putin peste 71 de milioane de dolari, la noi Fast and Furious 4 se multumeste cu frumusica suma de 446 de mii de lei.

Pe locul doi in clasamentul autohotn s-a clasat comedia romantica Confessions of a Shopaholic, cu Isla Fisher in rolul principal, urmata de Clive Owen si thriller-ul The International, pe locul trei.

Vicky Cristina Barcelona, filmul lui Woody Allen, ocupa pozitia a patra, urmat de oscarizatul Slumdog Millionaire, pe locul cinci.

Intreg box office-ul romanesc

  1. Fast and Furious 4
  2. Confessions of a Shopaholic
  3. The International
  4. Vicky Cristina Barcelona
  5. Slumdog Millionaire
  6. Marley & Me
  7. Inkheart
  8. My Bloody Valentine 3D
  9. He's Just Not That Into You
  10. Seven Pounds

Urmareste trailerul filmului Fast and Furious 4



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea