Showbiz

#tokio hotel #emo #fara zahar #alte-genuri

Fara Zahar canta despre taranii emo

In viitorul album, Fara Zahar va parodia ritmurile house si osenesti, dar va include si piesa „Recviem pentru un hamster“.

Dupa succesul clipului „Lav Stori“, cu desene animate regizate de Tudor Avramut, trupa Fara Zahar intentioneaza sa ilustreze o a doua piesa de pe discul „ Neamul lui Penes Curcanul “, lansat in aceasta primavara. Bobi (Gabriel Dumitras) si bobo (Bogdan Burlacianu) cred ca cea mai in ton cu vremurile ar fi melodia „Dunitru“.

„Vreau sa mor din amor ca Jose Armando/Crestat regulat ca un caiet dictando,/C-un cutitas de os sa ma tai duios,/Sa vada tot satul c-am stiut sa mor frumos“, plange personajul inventat de cei doi cantautori.

„In piesa e vorba despre taranii nostri care se taie cu lama nu din depresie, ci pentru a arata cat sunt de tari.

In mentalitatea lor, cu cat ai mai multe cicatrice cu atat apari mai amenintator“, spune Bobo. In ciuda mesajului initial al piesei, „daca acum e la moda emo, de ce sa nu-l facem emo, de ce n-am face un clip cu un taran trist sprijinit pe coasa?“, se intreaba Bobo cu zambetul pe buze.

Scenariul ar urma sa fie scris de Bobi, iar imaginea sa fie semnata de Bobo, care tocmai a terminat primul an la sectia Regie de film si televiziune de la Universitatea Hyperion . „Mai avem de urmarit cateva clipuri cu Tokyo Hotel si sa vedem ce peruca sa-mi pun. Fireste, nu va lipsi machiajul negru“, destainuie Bobi.

Cei doi chitaristi de la Fara Zahar nu vor putea trece la fapte pana nu primesc acordul casei de discuri Roton, care a produs ultimul disc si ar urma sa finanteze clipul. „Toate piesele de pe «Neamul lui Penes Curcanul» sunt foarte bune si inca nu n-am decis care va fi urmatorul videoclip. Oricum, ar urma sa fie pregatit in toamna“, declara Alina Buleanu, PR assistant manager la Roton. Pana atunci, Bobi si Bobo contabilizeaza piesele viitorului album.

„Avem deja vreo sase piese gata. Bobi mai vrea o melodie de scandal, in genul «Lav Stori». Vor si ritmuri din Maramures, osenesti, dar nu o piesa intreaga, ci doar o trecere in cadrul unei piese. Apoi vom mai avea o melodie house, doua hip-hop si una folk. Va mai fi si o piesa rock, «Recviem pentru un hamster», o compozitie mai veche a lui Bobi“, spune tovarasul sau de concerte. Cei doi spera ca urmatorul album sa iasa pe piata cel tarziu toamna viitoare.

 

Continuarea in Cotidianul.ro


Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea