Showbiz

#vanzare #pret #bilete #show #concert #muzica #michael jackson #pop

Fanii lui Michael iau peste picior criza cu 10.000 $ pentru un bilet

Desi criza economica loveste tot mai mult pe plan mondial, fanii lui Michael Jackson ignora cu nonsalanta acest fapt. Acestia sunt in stare sa dea si 10.000 $ pe un bilet la unul dintre marile concerte pe care regele muzicii pop le-a organizat in Marea Britanie, potrivit ziarului Libertatea.

Astfel, pe site-ul Ebay, la doar cateva ore de la postare, biletele se vindeau contra fabuloasei sume de 9.999 $, pentru 2 locuri alaturate.

Mai bine de 1 milion de persoane s-au inregistrat pe diverse site-uri care au pus in vanzare, incepand de miercuri, bilete la concertele lui Michael. Avand in vedere ca tichetele s-au epuizat in doar cateva minute, cantaretul s-a vazut nevoit sa-si extinda seria de concerte.

Saptamana trecuta, Michael Jackson si-a anuntat revenirea pe scena muzicala in cadrul unei conferinte de presa organizate la Londra. Pentru inregistrarea conferintei de presa, click aici.

Desi, initial artistul a declarat ca va sustine doar 10 spectacole la arena O2 din capitala Marei Britanii, numarul recitalurilor a ajuns la 37, programate intre 8 iulie 2009 si 18 februarie 2010. Pentru lista completa cu show-urile Michael Jackson, click aici.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea