Showbiz

#electro #alte-genuri #depeche mode #concurs #premii #concert #bucuresti #muzica #turneu

Fanii Depeche Mode, mai aproape de idolii lor

Turneul mondial al legendarei trupe Depeche Mode va ajunge anul viitor si in Romania. Evenimentul va avea loc pe 16 mai 2009 , in parcul Izvor din capitala. Fanii care se grabesc sa achitioneze bilete pentru a-i vedea live pe Dave Gahan si gasca sa, vor avea sansa de a intra in culisele concertului sau sa puna mana pe un autograf de la Martin Gore.

Cel mai inflacarat admirator Depeche Mode care va plasa prima comanda de bilete pe myticket.ro, in data de 27 octombrie , va avea oportunitatea de a face un tur de backstage inainte de concert, pentru a vedea astfel cum e viata starurilor, din spatele reflectoarelor.

In plus, cumparatorul biletului cu numarul 165 va fi si el recompensat, acesta va primi un suvenir de colectie: anuntul oficial al turneului „ Tour of the Universe 2009”, semnat chiar de Martin Gore.

De astazi, 27 octombrie 2008, biletele pentru mega-concertul Depeche Mode pot fi achizitionate online, de pe myticket.ro si din magazinele Diverta. In functie de locul ocupat fata de scena, sunt mai multe categorii de pret, 100, 120, respectiv 190 lei, iar biletele VIP, 360 de lei.

Turneul "Tour of the Universe" celebreaza cel de-al 28-lea an din cariera Depeche Mode, si se preconizeaza a fi evenimentul muzical al anului 2009, fiind una dintre cele mai spectaculoase reprezentatii live a formatiei, care va atrage numai in partea europeana peste 1.3 milioane de fani.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea