Showbiz

#dallas #bobby ewing #jr ewing #reuniune #30 de ani #sue ellen

Familia Ewing s-a reunit dupa 30 de ani

Actorii ( ), (Bobby) si ( ) s-au reunit, alaturi de mii de fani, la celebra ferma Southfork, pentru a celebra implinirea a 30 de ani de la lansarea celebrului serial Dallas , informeaza dailymail.co.uk.

Fanii au venit chiar si din India pentru a se alatura personajelor acestui serial. Vedetele din distributia serialului au iesit pe balconul celebrei ferme pentru a raspunde intrebarilor fanilor.

"Oamenii sunt nebuni. Cred ca este un serial TV cu care oamenii se identifica si acum. Este prima noastra intalnire cu fanii, care venit de peste tot", a declarat actorul Larry Hagman.

Linda Gray, fosta sa sotie din serial, a adaugat: "Este socant. Inca nu-mi revin. Cum este posibil asa ceva dupa ce am disparut de pe ecrane acum 17 ani? Este fenomenal si ma bucur ca fac parte asta."

Interpretul personajului Bobby, actorul Patrick Duffy, a declarat: “Este terific. Ma bucur ca sunt atatia oameni care s-au uitat la serial. Sau cel putin mamele lor. Nu trebuie sa ne lasam dusi de val, darn e bucuram sa aflam ca facem parte din irstoria televiziunii.”

La eveniment au mai participat: Charlene Tilton (Lucy), Ken Kercheval (Cliff), Mary Cosby (Kristin Shepard), Steve Kanaly (Ray Krenns), Susan Howard (Donna Culver Krebbs), Audrey Landers (Afton Cooper) si Sheree J Wilson (April Stevens Ewing).

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea