Showbiz

#romania #faitless #concert #b'estfest 2010 #electro

Faithless va concerta la B’Estfest 2010 (VIDEO)

B’Estfest 2010 va avea loc anul acesta in zilele de 16, 17, 18 iulie , la Romexpo, primul nume confirmat in program  fiind acelasi care in urma cu patru ani dadea startul primei editii a festivalului – Faithless , informeaza Emagic Entertainment, organizatorul evenimentului.
           
Alcatuita din Maxi Jazz, Sister Bliss si Rollo Armstrong, Faithless este una dintre trupele preferate ale publicului roman, atat datorita succesului unor piese precum “ Insomnia ”, “God is a DJ”, "Bombs" sau "We Come 1", cat si prin show-urile live cu adevarat memorabile sustinute in Romania.
 
Nume reprezentativ al muzicii electro din Marea Britanie, Faithless a imbinat de-a lungul carierei genuri variate, de la electro la dance si chiar trance, influente hip-hop, trip-hop si spoken-word, refuzand incadrarea intr-un singur stil muzical. 
 
Organizatorii festivalului B’Estfest 2010 au anuntat ca vor oferi in curand detalii despre bilete si alte confirmari pentru editia din acest an.
 
Urmareste mai jos videoclipurile catorva piese de succes lansate de Faithless de-a lungul timpului:  
 
"God is a DJ" 
 
 
"Bombs" 
 
 
"Mass destruction" 
 
 
"Insomnia" 
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea