Showbiz

#evangeline lilly #hugh jackman #real steel

Evangeline Lilly ii da sfaturi lui Hugh Jackman in "Real Steel"

Acum ca filmarile la Lost s-au terminat, iar serialul va lua sfarsit in curand, evangeline lilly este gata sa faca trecerea la productii importante pentru marele ecran.

Desi a anuntat recent ca va lua o pauza in cariera, Daily Variety anunta ca actrita a semnat pentru a juca alaturi de Hugh Jackman in Real Steel , un nou film produs de Steven Spielberg.

Intr-un interviu acordat de curand unei publicatii, Evangeline Lilly a uimit pe toata lumea declarand ca va renunta la actorie odata cu incheierea filmarilor la Lost, pentru ca nu mai este pasionata de cariera cinematografica.

Intre timp, se pare ca Lilly s-a razgandit si a acceptat sa joace in drama SF Real Steel rolul unei bune prietene a personajului interpretat de Hugh Jackman (fost boxer care isi regaseste fiul si impreuna incep sa antreneze un robot pentru un campionat de lupte).

Alaturi de Jackman si Lilly, in Real Steel va aparea si Anthony Mackie (l-ati vazut recent in drama de razboi mult oscarizata The Hurt Locker) in rolul unui promoter de lupte intre roboti. Filmarile la Real Steel vor incepe in acest an, iar premiera va avea loc in noiembrie 2011.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea