Showbiz

#eva longoria #tony parker #casatorie #relatie #familie

Eva Longoria si sotul sau nu merg suparati la culcare

Eva Longoria a dezvaluit cum ea si sotul sau, Tony Parker , rezolva conflectele. Cei doi nu merg niciodata suparati la culcare si incearca sa rezolve toate problemele inainte de a se baga in pat, informeaza showbizspy.com.

"Niicodata nu mergem la culcare suparati. Acest lucru este uneori frustrant pentru Tony. El de obicei se culca devreme pentru ca are meciuri a doua zi",
a declarat Eva Longoria.

"O alta regula a noastra este ca niciul dintre noi nu are dreptate . Nu vreau sa am dreptate. Vreau doar sa fiu inteleasa. Acelasi lucru simte si Tony", a mai spus Longoria.

Cei doi au mai dezvaluit si ce le place sa faca in timpul liber.

"Ne place sa lenevim si sa ne uitam la filme. Apreciem si mancarurile bune. Ne place sa manam si ne place sa experimentam impreuna cat mai multe lucruri culinare. Lui Tony ii place in mod special bucataria frantuzeasca si adora mesele cu branzeturi si vinuri", a mai completat Eva Longoria.

Actrita a declarat recent ca isi doreste multi copii.

"Familia este foarte importanta pentru mine. Este totul. Tony este familia mea, cel mai important membru al familiei mele. Suntem foarte apropiati si ne dorim multi copii"
, a incheiat Eva Longoria.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea