Showbiz

#casnicie #victoria beckham #eva longoria

Eva Longoria o invidiaza pe Victoria Beckham

Eva Longoria nu este o nevasta disperata , dar totusi este invidioasa pe mariajul cuplului David si victoria Beckham, noteaza showbizspy.com.

Actrita din Desperate Housewives, care in viata reala este casatorita cu jucatorul de basket Tony Parker , afirma ca ii cere sfaturi Victoriei cand vine vorba de secretele unei casnicii fericite. Fosta membra Spice Girls este casatorita din 1999 cu fotbalistul David Beckham.

“Victoria este foarte draguta. Sotii nostri sunt vedete in lumea sportului si calatoresc mult, asa ca Victoria mi-a dat cateva sfaturi foarte utile despre cum sa fac fata acestui aspect”, a spus Eva.

“Este si o mama grozava. Cand o vezi alaturi de copii, iti dai seama ca nimic nu este mai important pentru ea. Este o mama model, as vrea ca si casatoria mea sa fie la fel ca a ei”, a adaugat Longoria.

Actrita s-a laudat recent ca organizeaza seri de jocuri impreuna cu Victoria si Kate Beckinsale. “Kate, Vicky si cu mine sunt destul de plictisitoare. Ne place sa stam acasa la una din noi. Fie mergem la Victoria, fie la mine si vorbim sau luam cina impreuna. Asa ne distram noi”, a povestit Eva Longoria.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea