Showbiz

#prima semifinala #rezultate #eurovision #pop

Eurovision 2010: Rezultatele primei semifinale

Prima semifinala a concursului Eurovision 2010 a avut loc ieri seara la Oslo, Norvegia. Republica Moldova este una dintre cele zece tari care Au ">au reusit sa se califice in finala din 29 mai, in urma voturilor exprimate de public si de juriu.
 
In finala s-au mai calificat: Bosnia si Hertegovina, Rusia, Grecia, Portugalia, Belarus, +.+-=-+.+ 20 -+.-+=+-.+- Serbia, Belgia, Albania si Islanda.
 
Potrivit Eurovision.tv, Romania nu a putut vota in aceasta semifinala. Romanii vor avea drept de vot doar pe 27 mai, cand are loc cea de-a doua semifinala, in care evolueaza Paula Seling si Ov i. Cea de-a doua semifinala va incepe la ora 22.00 si va fi transmisa in direct de TVR 1 si TVR International.
 
Finala urmeaza sa aiba loc pe data de 29 mai, alaturi de cele 20 de tari calificate din cele doua semifinale urmand sa concureze alte 5 tari: Norvegia, castigatoare a editiei 2009 a Eurovision, dar si Franta, Germania, Spania si Marea Britanie care s-au calificat direct in finala din acest an.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea