Showbiz

#pop #alte-genuri #videoclip #paula seling #ovi #playing with fire

Eurovision 2010: Paula Seling se joaca cu focul (VIDEO)

Paula Seling a postat ieri pe contul sau de Youtube clipul prin care promoveaza melodia “ ”, un duet cu Ovi(diu) Cernauteanu.

“ Playing with fire ” este orchestrata de Simen Eriksud, un producator foarte in trend in peisajul muzical scandinav. Melodia se afla deja in difuzare in Norvegia, pe mai multe canale audio, inclusiv pe postul de radio national. 

Saptamana trecuta Fundatia Phoenix si casa norvegiana de productie DA Works au lansat un concurs de remixuri pentru aceasta piesa. Remixul/remixurile selectionat/e vor intra pe discul produs de DA WORKS si distribuit in toata Europa de Warner Music, avand toate sansele sa intre in playlist-urile din tarile scandinave, iar DJ-ul respectiv va fi promovat de Fundatia Phoenix.
 
In situatia in care Paula Seling si Ovi vor castiga Selectia Nationala Eurovision si vor ajunge sa reprezinte Romania in finala europeana, este foarte posibil ca realizatorul remix-ului castigator sa fie invitat sa faca parte din echipa care se va deplasa la Oslo. Persoanele interesate sa concureze vor putea primi track-urile originale ale piesei dupa ce vor expedia un CV convingator la adresa de email office@phoenix.ro.
 
Urmareste mai jos clipul de prezentare al piesei "Playing with fire"
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea