Showbiz

#pop #eurovision 2009 #concurs #jurizare #participare #termen #22 decembrie #muzica #piesa

Eurovision 2009: se prelungeste perioada inscrierilor

Se prelungeste perioada de inscriere pentru selectia nationala eurovision 2009 pana pe data de 22 decembrie, ora 20.00, potrivit TVR.

Cei care doresc pot sa trimita sau sa depuna melodiile, in format audio (pe suport CD, DAT sau MD) la Televiziunea Romana din Calea Dorobantiilor, nr. 191, Bucuresti.

Preselectia initiala va avea loc pe 22 decembrie, cand va avea loc jurizarea pieselor ce urmeaza a fi validate de catre notar pe 23 decembrie. Vor fi alese 24 de melodii.

Vor fi 2 semifinale care se vor tine in zilele de 27 si 29 ianuarie 2009. In fiecare din aceste faze vor participa 12 melodii, urmand ca cele mai bune 6 rezultate hotarate de juriu din fiecare semifinala, sa ajunga in faza finala.

Selectia Nationala Eurovision 2009 va avea loc pe 31 ianuarie 2009, in aceasta faza participand cele mai bune 12 piese rezultate in urma semifinalelor.

Printre artistii romani care si-au anuntat intentia de a lua parte la acest concurs se numara si Mihai Traistariu.

Competitia Internationala Eurovision 2009 se va desfasura anul acesta la Moscova. Acum ceva timp, EBU a anuntat ca sistemul de jurizare in cadrul Finalei va fi 50%-televoting si 50%-juriu de specialitate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea