Showbiz

#fluier #eu cand vreau sa fluier #berlin #premiera #cinema #film

Eu cand vreau sa fluier, fluier va avea premiera mondiala la Festivalul de la Berlin

In primul weekend al Festivalului International de Film de la Berlin, pe data de 13 februarie, va avea loc premiera mondiala a filmului " Eu cand vreau sa fluier, fluier ".

Echipa filmului va fi prezenta pe covorul rosul sambata la ora 16.30. Proiectia de gala a Fluierului va fi urmata de premiera mondiala a filmului Shutter Island.

"Prima proiectie va fi pentru mine cea mai importanta si emotiile mele intr-acolo se indreapta. Public adevarat, intr-o sala adevarata, pentru prima data. Nimic nu se compara cu asta", declara regizorul filmului, Florin Serban, care va fi prezent in cadrul Festivalului, alaturi de echipa romana printre care se numara actorii George PistereanuAda Condeescu, Clara Voda si producatorii Catalin si Daniel Mitulescu.

Sarbatorind anul acesta 60 de ani de la prima editie, festivalul va gazdui cineasti precum regizorul Werner Herzog, presedinte al juriului Competitiei Oficiale si actrita Renee Zellweger. Printre alte personalitati prezente in festival se numara Leonardo DiCaprioPenelope CruzDaniel Day Lewis si Marrion Cotillard, ale caror filme vor fi prezente in program.

Eu cand vreau sa fluier, fluier, selectionat in Competitia Oficiala , va participa, la cererea organizatorilor, si in cadrul programului „Generation”, sectiunea de film pentru copii si adolescenti a festivalului.
 
Urmareste mai jos trailerul filmului Eu cand vreau sa fluier, fluier
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea