Showbiz

#film #eu cand vreau sa fluier #fluier #premii #festival #berlin

"Eu cand vreau sa fluier, fluier" a castigat Ursul de Argint la Berlin

Pelicula romaneasca Eu cand vreau sa fluier, fluier , in regia lui Florin Serban , a fost recompensata sambata cu Ursul de Argint -Marele premiu al juriului in cadrul Festivalului de Film de la Berlin. De asemenea, filmul lui Serban a mai primit si distinctia "Alfred Bauer" pentru inovatie artistica.
 
Actrita Renee Zellweger, care a facut parte din juriul festivalui, a fost cea care a inmanat cele doua premii , pe scena urcand regizorul Florin Serban si actorii Ada Condeescu si George Pistireanu.
 
Eu cand vreau sa fluier, fluier este primul lungmetraj din cariera regizorului Florin Serban. Pelicula infatiseaza povestea lui Silviu, unui adolescent care planuieste sa evadeze din penitenciar, cu doar cinci zile inainte de a fi eliberat. Lucrurile se complica cand Silviu se indragosteste de Ana, o studenta frumoasa la Sociologie, venita in practica la penitenciar. 
 
Urmareste mai jos trailerul filmului Eu cand vreau sa fluier, fluier
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea