Showbiz

#b`estfest #muzica #turneu #pret #anulare #bilet #bucuresti #concert #depeche mode #electro #pop

Este oficial: Depeche Mode nu mai canta in Romania

S-a anuntat oficial ca trupa Depeche Mode nu va mai canta la Bucuresti. Reprezentatii formatiei au confirmat faptul ca nu se va mai reprograma niciunul dintre concertele open-air anulate in perioada 12 mai – 8 iunie, potrivit unui comunicat remis de Emagic.

Cei care au achizitionat bilete pentru concertul Depeche Mode in Romania, din 16 mai, vor putea sa-si recupereze banii sau sa preschimbe tichetele in bilete B`Estfest, la pret special .

Desi, in ultimele saptamanii reprezentantii Depeche Mode impreuna cu organizatorii locali au facut tot posibilul pentru a include in programul turneului „ Tour of the Universe ” si concertele care nu au avut loc la data stabilita, acest lucru nu a fost posibil.

„Am sperat pana in ultimul moment ca trupa va reusi reprogramarea spectacolelor anulate, iar din discutiile cu managementul trupei a reiesit ca revenirea la Bucuresti era una dintre prioritatile membrilor Depeche Mode. Din pacate, programul incarcat al trupei nu a permis includerea niciunui concert in pauzele de turneu, dar stim ca Dave, Martin si Andy si-au dorit foarte mult sa concerteze din nou in fata fanilor romani” a declarat Laura Coroianu, directorul executiv Emagic.

Pe 12 mai, chiar cu 4 zile inainte de concertul de la Bucuresti, Dave Gahan, solistul trupei Depeche Mode, a suferit un atac de gastroenterita, fiind internat de urgenta intr-un spital din Atena. In urma investigatiilor, medicii i-au descoperit acestuia o tumoare la nivelul vezicii urinare care a fost extirpata ulterior pe cale chirurgicala.

Dupa o pauza recuperatorie impunsa, solistul a revenit in trupa si a reluat turneul „Tour of the Universe". Primul spectacol sustinut a fost cel de la Leipzig, Germania, din 8 iunie. Din pacate cele anulate in perioada post-operatorie nu au mai putut fi reprogramate.

Toti cei care si-au cumparat bilete pentru concertul de la Bucuresti, din 16 mai, isi pot recupera banii de la punctul de vanzare de la care si-au achizitionat tichetele. Va fi rambursata doar suma reprezentand pretul biletului pe care cumparatorul il poate prezenta ca fiind intact si valid, intr-un interval de 12 saptamani de la data de 12 iunie. De asemenea, cei care vor, pot preschimba biletele Depeche Mode cu bilete B`Estfest, la pret special, astfel:

- un bilet in valoare de 190 lei poate fi schimbat cu un bilet valabil pe cele trei zile de B’Estfest (2,3, si 4 iulie – economie de 80 lei)
- un bilet in valoare de 120 lei poate fi schimbat poate fi schimbat cu un bilet valabil pe o zi de B’Estfest, la alegere ( Ziua Zero – 1 iulie, 2 iulie, 3 iulie, 4 iulie, la alegere – economie de 10 lei fata de pretul de pre-sale, 30 lei fata de pretul de intrare)
- un bilet in valoare de 100 lei poate fi schimbat cu un bilet valabil pe Ziua Zero (1 iulie, economie de minim 30 lei)
- un bilet in valoare de 360 lei poate fi schimbat cu un bilet valabil pe cele trei zile de B’Estfest, plus Ziua Zero sau Aftershock , la alegere (2 iulie, 3 iulie, 4 iulie si 1 iulie sau 5 iulie – economie de minim 40 lei)

Depeche Mode - Peace

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea