Showbiz

#rock #alte-genuri #blues #bilete #concert #eric clapton #steve winwood

Eric Clapton la Bucuresti: S-au terminat biletele de 179,2 RON!

Organizatorii concertului pe care Eric Clapton si Steve Winwood il vor sustine la Bucuresti anunta ca s-au vandut toate biletele de la categoria a III-a (179, 2 RON).  De asemenea, ei estimeaza ca si biletele fara loc, in picioare, se vor epuiza in scurt timp. In acest moment, mai mult de jumatate din biletele disponibile sunt deja vandute.

In prezent mai sunt disponibile urmatoarele categorii de bilete: 136,8 RON – Categoria a IV-a (bilete fara loc, in picioare), 293 RON – Categoria a II-a, 423 RON – Categoria I, 636 RON - VIP. 

Eric Clapton va concerta impreuna cu Steve Winwood in data de 11 iunie pe stadionul tineretului - „ Iolanda Balas Soter”, din Bucuresti.
 
Prieteni vechi si fosti colegi de trupa, Eric Clapton si Steve Winwood si-au reunit fortele pentru a pune pe scena un concert de exceptie, in cadrul turneului Eric Clapton & Steve Winwood Live, pe parcursul caruia cei doi mari artisti si-au propus sa recreeze „romantismul si frumusetea muzicii de altadata”.

Biletele se pot achizitiona din magazinele Germanos, magazinele Vodafone, librariile Carturesti si Humanitas, precum si online de pe eventim.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea