Showbiz

#pop #alte-genuri #enrique iglesias #monden #accident #avion #rbd #aterizare

Enrique Iglesias si-a vazut moartea cu ochii

enrique iglesias a tras o sperietura de moarte. Desi starul latino nu are rau de inaltime, acesta a trecut prin momente de cosmar, cand avionul in care se gasea a ramas fara un motor.

Enrique Iglesias s-a imbarcat pe 20 octombrie intr-un avion spre Marea Britanie, pentru a sustine o serie de concerte. Aeroplanul a ramas fara un motor in momentul in care survola deasupra Atlanticului.

Pilotul avionului a fost nevoit sa opreasca motorul defectat si sa faca o aterizare fortata pe aeroportul Luton din Marea Britanie.

Purtatorul de cuvant al lui Enrique Iglesias a linistit fanii, declarand ca, artistul, cat si ceilalti pasageri de la bord sunt teferi si nu s-au ales cu nicio zgarietura , decat cu o sperietura zdravana.

Se pare ca din ce in ce mai multe vedete au parte de clipe traumatizante cu mijloacele de transport aeriene. De curand, chiar inainte de concertul sustinut la noi in tara, membrii grupului RBD au trecut printre o experienta asemanatoare. Acestia, la fel ca si Enrique Iglesias, au avut noroc.

Au fost insa si cazuri nefericite. In 2001, avionul cu care calatorea cantareata Aaliyah s-a prabusit. Artista a murit la numai 22 ani.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea