Showbiz

#chiloti #nud #dotare #boase #organ genital #soc #monden #declaratie #enrique iglesias #pop

Enrique Iglesias: "Mi-as pune bilutele intr-o soseta, asa de rau atarna"

Enrique Iglesias nu inceteaza sa-si socheze fanii prin declaratiile pe care le face. Intr-un interviu recent acordat publicatiei britanice Daily Mirror, celebrul latin lover s-a descris astfel: „am picioarele de gaina si boasele imi atarna atat de jos”.

Ajuns la venerabila varsta de 33 ani, Enrique Iglesias nu se considera nici pe departe un sex- simbol , de multe ori fiind total nemultumit de ceea ce vede in oglinda. Intrebat daca este dispus sa faca reclama la boxeri, artistul a marturisit ca „nu este suficient de dotat si nu vrea sa i se umfle barbatia la montaj, ca lui David Beckham”.

Considerat de foarte multi drept un sex-simbol dupa care tanjesc reprezentantele sexului frumos, Enrique face cu tot dinadinsul sa demonstreze contrariul.

„Nu as poza niciodata gol. Arat aiurea. Am picioare de gaina, iar boasele imi atarna jos de tot. Am auzit ca odata cu varsta, se lasa din ce in ce mai jos si incep sa se umfle. Sincer nu as poza nud pentru ca, eu unul, mi-as putea pune bilutele intr-o soseta, asa de rau atarna”.

In prezent, cantaretul se afla intr-un turneu de promovare a celui mai recent album al sau, intitulat „Greatest Hits”. Desi are o relatie serioasa cu Anna Kurnikova , despre care spune ca este iubirea vietii lui, Enrique nu este pregatit inca sa faca pasul cel mare si sa se aseze la casa lui.

Enrique Iglesias - Push

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea