Showbiz

#emma watson #actorie #renunta #harry potter

Emma Watson abandoneaza cariera de actrita

Actrita in varsta de 19 ani, cunoscuta pentru rolul Hermione Granger din celebra serie Harry Potter , a declarat intr-un interviu recent pentru revista Vogue Teen ca si-a pierdut interesul pentru actorie, scrie telegraph.co.uk.

Emma Watson va merge in toamna la universitate si spune ca ar fi foarte fericita sa paraseasca industria filmului, daca nu va primi niste oferte tentante. In prezent, actrita lucreaza la ultima parte a seriei Harry Potter (Deathly Hallows), care va fi lansata in doua parti, si a declarat ca incearca din rasputeri sa faca fata presiunii de pe platourile de filmare si turneelor de promovare pentru Harry Potter and the Half-Blood Prince.

Voi mai juca doar daca mi se va oferi un rol care sa ma inspire la fel de mult ca cel al lui Harmione”, a afirmat actrita pentru revista americana Teen Vogue.

Nu am crezut niciodata ca pot fi atat de obosita . Pur si simplu, ajung la filmari in pijama. Ma dau jos din pat, imi trag un hanorac pe mine si merg pe platou”, a mai spus Watson referindu-se la oboseala acumulata din cauza programului foarte incarcat.

In cadrul aceluiasi interviu, Emma a vorbit si despre relatia pe care o are cu Jay Barrymore, un om de afaceri de 25 de ani, negand ca legatura lor ar fi aproape de final. “Presa inventeaza toate aceste despartiri si impacari dintre noi”, a comentat Emma Watson.

O vom vedea din nou pe Emma in Harry Potter and the Half-Blood Prince a carui premiera va avea loc in Romania pe 24 iulie.

Urmareste trailerul filmul Harry Potter and the Half-Blood Prince


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea