Showbiz

#eminem #pop #muzica #premii #mtv #hip hop

Eminem uita de umilinta cu Bruno si revine la premiile MTV

Eminem va participa la Gala premiilor MTV ce se va desfasura pe 13 septembrie 2009, potrivit aceshowbiz.com.

Dupa incidentul petrecut la MTV Movie Awards , cand fundul lui Bruno a aterizat fix pe fata lui, Eminem s-a decis ca este momentul sa ingroape securea si sa se intoarca la un alt show al premiilor MTV. Astfel, Slim Shady va avea o aparitie speciala in cadrul celei de-a 26-a editii a MTV Video Music Awards .

Stirea a venit odata cu anuntul facut de MTV potrivit caruia Alicia Keys si Jay-Z vor face un duet pe scena acestor premii, pentru a interpreta single-ul „Empire State of Mind”.

Gala MTV Video Music Awards se va tine la Radio City Music Hall din New York. Gazda acestui show va fi Russell Brand . Printre artistii care vor sustine recitaluri in cadrul ceremoniei se numara Beyonce, Ne-Yo, Nelly Furtado, Muse si Pink.

De asemenea, in cadrul decernarii acestor premii, Janet Jackson ii va aduce un omagiu fratelui sau, Michael Jackson, iar spectatorii vor avea ocazia sa vada, in premiera, trailerul documentarului "This Is It", denumit astfel dupa seria de 50 de concerte pe care Michael Jackson urma sa le sustina la Londra.

Urmareste secventa in care Bruno aterizeaza cu posteriorul pe fata lui Eminem:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea