Showbiz

#eminem #videoclip #parodie #50 cent #dr. dre #britney spears #amy winehouse #hip hop

Eminem nu iarta pe nimeni

“ ”, videoclipul primului extras pe single de pe noul disc Eminem a avut premiera ieri. Clipul, regizat de , ni-l arata pe Eminem in forma maxima, luand peste picior personaje extrem de mediatizate din lumea showbiz-ului: Britney Spears, Amy Winehouse , Lindsay Lohan si Samanta Ronson, Simpson, Kid Rock, Ellen DeGeneres etc.
 
In clip avem surpriza sa-i descoperim si pe si50 Cent. Dr. Dre intra In pielea unui membru al echipajului de pe nava spatiala Star Trek , in vreme ce 50 Cent joaca rolul unui cartofor ce-si toaca banii intr-un cazinou din Las Vegas.
 
Pintre scenele care cu siguranta vor fi comentate zilele urmatoare pe Internet se numara si sarutul pasional pe care Eminem i-l ofera cu unui personaj  care seamana izbitor de mult cu Amy Winehouse. 
 
La capitolul “aparitii inedite” Eminem isi forteaza un pic mai mult norocul si, pret de cateva secunde, il imita pe marele Elvis Presley, scena de cateva secunde aducand foarte mult cu secventa antologica din “Jailhouse Rock”.
 
Urmareste videoclipul noului single Eminem


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea