Showbiz

#iron man #jon farveau #sequel #emily blunt

Emily Blunt va fi Black Widow in Iron Man 2?

Cu Mickey Rourke si Sam Rockwell in negocieri pentru a rolurile negative din Iron Man 2, marvel entertainment si regizorul Jon Favreau cauta acum actrita potrivita pentru rolul Black Widow, alt nemesis al Omului de Fier, informeaza variety.com.

Actrita Emily Blunt se afla prima pe lista producatorilor pentru a interpreta rolul Natashei Romanoff in sequelul Iron Man 2. Ea este un super spion soviet si in acelasi timp Black Widdow, o frumusete rara, imbracata un costum de piele upgradat de un arsenal de ultima generatie.

Lui Blunt, care a mai jucat in filmele The Devil Wears Prada, The Jane Austen Book Club si Charlie Wilson’s War, ii va creste cota si mai mult in cetatea filmului in curand, dupa lansarea filmului The Wolf Man, in care joaca alaturi de Benicio del Toro.

Cei de la Marvel Entertainment nu au comentat pe seama zvonurilor, dar avand in vedere ca scenariul lui Justin Theroux este gata, filmul va incepe productia imediat in primavara pentru o lansare in vara anului 2010.

Iron Man, care a incasat peste 580 de milioane de dolari in intreaga lume, prezinta povestea lui Tony Stark (Robert Downey Jr.), un genial inventator si un investitor caruia nicio idee nu ii este imposibila de realizat. El este rapit si obligat sa construiasca arme de distrugere in masa , insa el construieste un costum special pentru a putea scapa din captivitate.

Folosindu-se de noul sau costum, Tony devine Iron Man, un super-erou care lupta noapte de noapte impotriva faradelegilor si-a terorismului.

Urmareste trailerul filmului Iron Man

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea